søndag den 12. december 2010

Julekort i papir fra "Making Memories"

I søndags var designteamet samlet hjemme hos mig i anledningen af min fødselsdag. Gitte havde medbragt en pakke til os hver med julepapir og stempel. Samtidig fik vi hver et par eksemplarer på de søde tekststempler som Gitte er begyndt at lave.

Første kort er lavet med tre forskellige slags mønsterpapir, og pyntet med selvklæbende bånd i grønt. Teksten er lavet med stempel og der er pyntet med små rhinstene.


Næste kort lavet med seks små kvadrater i forskellige slags mønsterpapir. Alle stykker har fået en smule grøn ink langs kanterne inden de er blevet monteret.

Pynten består af snefnug i små rhinstene, et metalhjerte med organza. Organzaen har fået en omgang med varmepistolen - det får det til at rynke sammen når det bliver smeltet. Og igen er er afsluttet med tekststempel med julehilsen.,Sidste kort er et gatefold kort i røde farver. der er to lag med to forskellige mønstre, og da øverste lag blev monteret lagde jeg lige en strimmel matchende oragnza bånd hele vejen rundt så der var noget med at binde med.
Kortet er pyntet med embossede snefnug der er i midten er monteret med små rhinstene. Teksten er stemplet og har fået en gang embossing lige som snefnuggene. Stemplet er fra serien Christmas Sentiments.


Jeg håber dette måske har været med til at give dig lidt inspiration til hurtige julekort her midt i december måned :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...