mandag den 7. november 2011

Efterårskort

Jeg har brug for at lave et kort til en 70 års fødselsdag, og inspireret af vejret og årstiden blev det til dette efterårskort.

Jeg har brugt denne dies: http://gittes.dk/shop/tim-holtz-sizzlits-13549p.html der hedder autumn gatherings.. meget passende navn ;-)
Jeg har stanset ud i alle mine rester, der kom i nærheden af efterårets farver. Det blev til rød, gul, grøn, brun og lidt sort.

Alle de udstansede dele er blevet sværtet med distress ink. Farverne jeg har brugt er: Barndoor red, rusty hinge, wild honey, vintage photo, walnut stain, scattered straw, spiced marmelade, forest moss og peeled paint.

Det var en større arbejde at sidde og sværte alle de små dele, men resultatet var det hele værd. Der har ikke været noget systematik i måde jeg er gået frem på, men jeg har blandede distress inks´ne på kryds og tværs, for naturen er jo ikke ensartet. Det eneste der er gennemgående er at alle de små agern er en eller anden form for meget mørkebrun og det samme er grenene.

Jeg har skåret en cirkel ud ved hjælp af to spellbinders. Jeg har først limet grenene på og derefter alle bladene. Jeg har prøvet at gøre det tilfældigt, og det er sværere end man skulle tro ;-)
Men det er da lykkedes nogenlunde, og bladene er blevet blandet godt med kornaks og agern.

Baggrundspapiret er fra Primas Printery kollektion
http://gittes.dk/shop/search-1.html?keyword=prima+print
Det er blevet sværtet med både vintage photo og walnut stain i kanten, og er monteret på et kort foldet af brunt bazill karton.

Tallene var lidt af en udfordring. Jeg havde INGEN tal, der passede i farverne, men så kom jeg i tanke om, at jeg da bare kunne embosse dem. Så de fik embossingpulver i guld og vupti.. et par tal, der passede.Tænk at det skal tage så lang tid, at komme i tanke om det ;-)

Håber kortet inspirerer jer til andre efterårsprojekter, god mandag ;-)

1 kommentar:

  1. Hold da på, hvor et arbejde ... det er også bare blevet et rigitg flot kort :) Er sikker på at fødselaren bliver glad :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...