fredag den 20. juli 2012

Dreaming of you..

Hej alle. Håber I nyder regnvejret og den skønne sommer.. for hvis der er én ting, der er godt ved regnvejret, så er det da at man har en undskyldning for at scrappe ;-)Jeg har lavet et kort med et clear-stamps sæt fra Hero arts. Sættet hedder "Right at home" og er lavet for at støtte den amerikanske storebror til "Operation skriv hjem". Det er en fantastisk sødt sæt med det lille hus og en masse søde sentiments, der alle handler om at komme hjem etc.
Sættet kan du købe og se her: http://gittes.dk/shop/hero-arts-clear-14764p.html

Jeg har brugt papiret fra Prima´s songbird blok (6*6) og jeg har benyttet mig af paperpiecing. Det vil sige at jeg har stemplet huset to gange. 1 gang på det blå papir og 1 gang på hvidt papir. Derefter har jeg klippet vinduer og døren ud og limet på og herefter limet huset på baggrundspapiret. Dragen har jeg gjort, det samme ved. Sløjferne har jeg farvet med en rød distress marker og hjertet er stemplet på en lyserød rest et-eller-andet..
Skyerne er skåret ud med disse dies: http://gittes.dk/shop/die-namics-die-flat-15888p.html

Jeg glæder mig virkelig til at bruge det her stempelsæt fremover.. det er bare SÅ anvendeligt!
God fredag derude..

6 kommentarer:

 1. Lækkert kort, det er rigtig flot, jeg har set det stempelsæt flere gange, men jeg var bange for at jeg ikke kunne få det brugt, men nu har jeg fået et behov, du har vist mig at man kan lave flotte kort med det stempel.

  SvarSlet
 2. Hvor er det et flot kort, så flot lavet:)

  God weekende:)

  SvarSlet
 3. Sødt kort - ja det sæt er skam uundværligt til en masse andre kort der ikke behøver være kort til OSH - men vi har allerede fået lidt af dem og det er vi glade for - og jeg har selv brugt stemplet til et rigtig sødt og enkelt jule/vinterkort.

  SvarSlet
 4. Et rigtigt flot og sødt kort - vist lige et stempel der skal med hjem engang :-) flot lavet .

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...