fredag den 17. august 2012

Besøg fra Operation Skriv Hjem

Forrige lørdag havde jeg rigtig fint besøg i butikken  -  da lagde Charlie, Kjeld og ikke mindst Fifty vejen forbi Odder.
Du kan læse Charlie og Fifty's egen beretning om besøget på OSH-bloggen her:
http://operationskrivhjem.blogspot.dk/2012/08/nste-osh-stop-pa-tour-de-scrap-var-hos.html


Det var rigtig hyggeligt, at de fik tid til at kigge indenfor, og Fifty fik sat en "Fifty Was Here"-mærkat på døren, så alle kan se at han virkelig HAR været her.
Mens Fifty kiggede sig omkring i butikken fik Charlie og jeg klaret verdenssituationen og udvekslet lidt forskellige idéer.

Men besøget betød så også, at nu hvor OSH-kortkassen blev tømt i den forbindelse, så har jeg jo selv måttet i gang med at lave flere kort igen (vi kan jo ikke have at kassen står gabende tom). Så forleden dag til Klippe-Klistre-Aften i butikken fik jeg bl.a. lavet lidt forskellige reste-kort og andre hurtige kort  -  og dem vil jeg så vise her på bloggen i de kommende dage.

Det er første er dette her, hvor jeg har ladet det kønne papir tale for sig selv. Eneste pynt er et Hero Arts tekst-stempel.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det fint og enkelt
  God weekend

  SvarSlet
 2. Fint og enkelt - og et rigtig dejligt stempel :)

  God weekend, selvom du/i nok får travlt :)

  SvarSlet
 3. Ja TAK for sidst - og sikke et smukt kort - TÆNK at der var papir jeg ikke fik dimset ved i din dejlige butik. =0) Jeg er jo en nysgerrig sjæl så jeg holder øje med bloggen og dine fine kort.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...