mandag den 19. august 2013

Længe leve symmetri

En skitse fundet på Pinterest blev brugt til at lave dette symmetriske kort.
Papirerne der er brugt er en ældre Maja Design serie, nemlig "skârgårdsliv". Denne serie er fyldt med maritime motiver og mønstre, hvilket for mig altid har symboliseret sommer.


Skitsen er jo egentligt meget enkel, men det kræver at man laver alle "sidestykkerne" lige store og kan holde tungen lige i munden ;-) Som det eneste pynt har jeg placeret tre små klare rhinesten henholdsvis i det ene øverste og nederste hjørne. Hvad mon der symboliserer sommer for jer?

6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare flot. og jeg er helt enig i at det symboliserer en god sommer, men også alt med sol, sand, strand og grønt have halløj er lige så meget sommer for mig, og så selvfølgelig børn med bare arme og ben, de er en selvfølhge når der er sommer ha ha ha.

  SvarSlet
 2. Flot sommerligt kort. Det er enkelt og meget brugbart. Sommer er for mig ferie, bare tæer, geocaching (skattejagt med GPS), grillaftener og havearbejde...

  SvarSlet
 3. super sødt kort, for mig er hvid og baby blåt hav, sommer og sand og strand lige min sommer, men også grilaftener, min have og vaffelis, gode venner er et must og et godt glas vin selvfølgelig. fortsat dejlig sommer til dig .

  SvarSlet
 4. Sikke et fint og enkelt kort som kan bruges i mange
  varianter :0)

  SvarSlet
 5. Sikke fint papir, som rigtig kommer til sin ret i den enkle opbygning. Men det kræver stor nøjagtighed at sætte det på basen.

  SvarSlet
 6. Elsker Maja Design og hvor er det et flot kort. har faktisk lige købt serien i Hobbyboden, så måske jeg lifter?! :o)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...