fredag den 9. august 2013

Smashin' USA - #3

Hvad gør man så, når siderne i smash-bogen ikke lige passer i sammenhængen? Jeg viste et eksempel i går med Eiffel-tårnet, som var blevet dækket af en lomme til brochurer. Men der er andre muligheder.


Her har jeg sat et stort orange stykke karton under billederne  -  som også er med til at fremhæve de glade farver.


Og denne side med et noget uroligt mønster har også fået et stykke ensfarvet karton under billederne.
Jeg har i øvrigt fået brugt rigtig meget af mit Washi-tape til smash-bogen  -  det giver en god effekt at sætte det på i hjørnerne, synes jeg.


En anden mulighed man kan udnytte i sin Smash! er at brug foto-matter på samme måde som til almindelige layouts.
På siden med Venice Beach i solnedgangslys har jeg udnyttet farverne i billederne og sat orange matter bag dem alle for at understrege de varme og gyldne farver.


Her er vi i Indian Canyons  -  en række slugter med vandløb og palmer i bunden mellem stejle klipper. Her understreger foto-matterne med de afrevne kanter den lidt "rå" stemning i billederne.Og så er der heldigvis også masser af sider i Smash!-bogen, som også bare passer perfekt ind i sammenhængen, f.eks. som her, hvor fotoet fra Griffith Obrsevatory med udsigten udover Los Angeles med de lange lige gader på kryds og tværs er sat ovenpå en side med et bykort.

3 kommentarer:

 1. WOW du har virkelig gjort et fantastisk arbejde på den her, det er jo næsten som at være der selv, og så må man jo sige operationen er lykkedes perfekt. Super flot lavet hele vejen igennem.

  SvarSlet
 2. Tror aldrig jeg bliver "ægte-smasher" - syntes det er alt for skægt at lave mine albums selv. Men en del af dimset og teknikerne er jo helt det samme :)

  Dine sider er så fine - og tak for foto-matte reminderen, dem har jeg helt glemt!

  (p.s har reklameret lidt for dig på min blog i dag :)

  SvarSlet
 3. Igen flotte sider. Det ser ud som om det har været en oplevelsesrig tur!
  God weekend.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...