lørdag den 24. maj 2014

Kobberbryllup layout

Vores kobberbryllup faldt på en lørdag. Hvilket jo var ganske fantastisk, for så kunne vi holde festen samme dag. Desværre blev vi ramt af influenza her i huset, og brugte weekenden i sengen med høj feber istedet. Ikke ligefrem mit drømme kobberbryllup, men dagen, og den fine halve æresport som familien kom og satte op alligevel, skulle da scrappes.

Jeg valgte en glad og frisk indgangsvinkel til historien, og prøvede at få det positive i dagen frem. Så det er blevet til et meget farverigt og glad layout, som i kan se i videoen herunder.Titlen er egentligt ret indforstået mellem min mand og jeg, og giver ikke ret meget mening på layoutet, i forhold til teksten. Men da vi har mange indforstået jokes og samtaler, så synes jeg det var meget passende her.


Jeg har brugt papirer fra Echo Parks Splendid Sunshine serie, samt Lawn Fawns Polka Party og Hello Sunshine serie. Glade, friske farver, og især grønssagsbaggrunden synes jeg passede perfekt. Det er også Lawn Fawn stempler og dies der er brugt til pynt og titel. Jeg har brugt Let's Roll, Quinn's ABC lower case, Quinn's ABC upper case, Sunny Skies, Quinn's ABC lower case dies, Quinn's ABC upper case dies, Sunny Skies dies. Alt er stemplet med sort StazOn.


Til at farve titlen med har jeg brugt vandopløselige farvekridt. Og for at give layoutet lidt mere varietet har jeg fundet lidt wood veneer frem fra mit stash, samt nogen super søde hjerte enamel dots fra Chickaniddy.
Tusind tak fordi du kiggede med, og rigtig god fornøjelse.

1 kommentar:

  1. Hvor synd at influenzaen lige skulle ramme på sådan en dag, men sådan er det desværre bare nogle gange, men hvor godt, at I alligevel har formået at finde noget positivt ved det, og dit LO er i hvert fald smadder flot lavet.
    Rigtig god week-end.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...