onsdag den 21. maj 2014

Smash!-bogen der har været længe undervejs

Skrevet af: Gitte Grønfeldt

Langt om længe  -  faktisk næsten 16 måneder efter vi kom hjem fra turen  -  er jeg blevet færdig med min Smash!-bog om USA-turen i januar 2013.
Men NU er de sidste billeder sat i og det sidste pynt klæbet fast. Dejligt at kunne sætte punktum for en lang, men spændende proces.

Så NU må jeg gå i gang med at scrappe almindelige layouts med fotos fra turen  -  jeg har nemlig haft den aftale med mig selv, at jeg IKKE måtte gå i gang før Smash-bogen var gjort færdig.
Er jeg mon den eneste der er nødt til at lave den slags aftaler med sig selv indimellem, for ikke at ende med 117 halvfærdige projekter?

Her får du de sidste sider fra bogen...

5 kommentarer:

 1. WOW super cool snashbog Gitte. Det må også ha været superfedt at gense det hele igen her gennem dine billeder og journaling? Det ser kanon ud.

  SvarSlet
 2. ser ud til at det var en super tur.. kender godt det med at have mange projekter igang på samme tid, måske jeg skulle bruge dit eksempel og lave en ting færdig af gangen! Men jeg er nu ret sikker på det ikke lykkes ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg har haft fornøjelsen at bladre i den lækre Smash ... virkelig flot arbejde!

  SvarSlet
 4. Hvor er den flot, og lækkert at have et så flot minde om en god oplevelse. Måske jeg alligevel skulle prøve noget smash en gang :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...