tirsdag den 4. november 2014

LO fra convention

Skrevet af KarinaHadsten

Til convention fik jeg for første gang i lang tid lavet et layout. Dette deltog jeg i skitsekonkurrencen med. Ingen præmier, men jeg er selv rigtig glad for resultatet. Skitsen var meget simpel - lidt for simpel til mig. Men selvom en skitse er simpel kan man jo sagtens gå amok, så det gjorde jeg.

Her er først lige skitsen og så skal I se hvad jeg gjorde ved den.


Jeg startede med at beslutte mig for at bruge nogle billeder fra Grand Canyon og gik på jagt i butikkerne efter noget papir, som matchede de rød/orange nuancer fra klipperne. Det er noget af det jeg synes er allerfedest ved at lave layouts til convention - at man tager billederne med ud og finder det perfekte papir. Jeg fandt en god serie, som også havde et stykke papir, som ikke var så vildt, så jeg kunne få lov at lege. Jeg har faktisk 3 lag i baggrunden - et stykke mønsterpapir bagest og så et stykke brunt karton og så et stykke mønsterpapir igen. Det øverste mønsterpapir - det synlige - lavede jeg lidt løbende maling på + stemplede med splatter og kaffekop-ring samt med et tekststempel. Jeg tværede lidt med sværte og tegnede lidt cirkler mm. Klippede desuden ujævnt med borderpunches og rev lidt voldsomt rundt i kanten. Jeg kan rigtig godt li at ramme mine projekter ind. Og jeg er vild med den ramme-effekt det giver når man distresser kanten med borderpunches mm.

Billederne skulle ifølge skitsen være en filmstrimmel. Den fik jeg lavet med noget washi-tape jeg havde, som jeg brugte på hver side af billederne. Under billederne stak jeg forskelligt pynt ind ligesom jeg også gjorde rundt i kanten. Jeg pyntede med et par blomster, som jeg har importeret fra min tur til USA. Og en souvenier-penny, som er lavet ved Grand Canyon.


Her er et nærbillede af dekorationen omkring blomsterne, hvor man kan se min souvenier-penny og en filmstrimmel jeg har valgt at pynte med. I clusteret af pynt er der også et fly i træ og et par stjerner, en brad og nogle halvperler og noget twine. På billedet ser man også noget af det sværte jeg smurte på baggrunden og tekststemplet.


Her et andet nærbillede, hvor man kan se en af de større revner i kanten af baggrunden, hvor der er blevet plads til at stikke lidt pynt ind under kanten. Der er washitape, træstjerner, brads og en palliet. Man kan se lidt mere af sværtearbejdet her. Denne gang hvor sværten er tyndet op med vand for at lave løbende maling. Jeg synes selv det er blevet rigtig godt.


Jeg synes det var fedt at prøve at arbejde så meget med baggrunden - det er ikke så tit jeg gør det. Men jeg kan da kun anbefale at man prøver det. Jeg var ikke sikker på det ville lykkes for mig da jeg gik i gang, men jo mere jeg arbejdede med det desto federe synes jeg det blev. Så kast jer ud i det. Nå ja - en sidste ting - for mig hjalp det at det var et stykke mønsterpapir jeg lagde ud med og ikke helt hvidt karton, som jeg ellers havde forestillet mig fra start. Det hvide karton virkede helt uoverskueligt, men mønsterpapiret var til at gå til.

Tak fordi du gad kigge med og læse min lange roman og spørg endelig hvis der er noget jeg ikke har forklaret detaljeret nok ;)

- KarinaHadsten

2 kommentarer:

  1. Super flot LO Karina, så jeg kan godt forstå, du var glad for resultatet, for det er rigtig flot.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...