mandag den 4. oktober 2010

LO i svæveramme

Jeg har lavet dette skønne babyLO, som jeg har sat ind i en 30x30 cm svæveramme.

Papiret, som er brugt er serien "Lost and found" fra My minds eye Papiret findes i rødlige farver som her, men også grå/sølv udgave. Rigtig smukt papir med masser af glimmer. Du finder papiret her i butikken: http://hobbyboden.dk/shop/my-minds-eye-216c2.html Der er flere ark i serien alle udstyret med lækre bagsider også, så man har rig mulighed for at mixe og matche. Overskriften har jeg valgt at lave på "Hanging sign", som er lavet med en die fra Tim Holtz. Denne die er desværre i restordre fra leverandøren.

Bogstaverne er skåret med et af de lækre Sizzlits strip alfabeter, som du kan finde her i butikken (det specifikke som er brugt her er dog i restordre, men skulle ifølge leverandøren snart være i hus igen.): http://hobbyboden.dk/shop/sizzlit-strips-403c1.html
Skiltet er bundet på holderen med lyserødt organza bånd.


Rundt om fotografiet langs de to af siderne er der lavet en lille matte/pyntekant med sommerfugle.


Denne er lavet med Martha Stewart sommerfugle border og hjørnepunch. Du finder dem her i butikken:
http://hobbyboden.dk/shop/martha-stewart-combo-9170p.htmlhttp://hobbyboden.dk/shop/martha-stewart-combo-9162p.html
Disse Combo punches bestående af border og hjørne punch findes også i et hav af designs. Jeg faldt bare pladask for sommerfuglene. Men der findes også mange andre lækre, som kan bruges på tilsvarende måde.
Håber du er blevet inspireret til at kaste dig over noget af det lækre papir fra Lost and Found serien. Det er noget skønt papir.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...