lørdag den 5. november 2011

Nu bliver det småt :-)

For øjeblikket er jeg på Scrap-a-mania i Roskilde sammen med Gitte og Claus. Her har jeg hygget mig med at lege med embossingfolders, distress ink, dies m.m. Sidst på dagen i dag fandt vi krympeplasten frem, og nedenfor kan du se resultatet af vores leg.
Første eksempel er lavet med et Hero Arts stempel (stemplet med Stazon) og en scalloped oval spellbinder die. Inden vi krympede det fik det lige en gang alkohol ink i brun/guld. Kanten har også fået sort stazon som ramme.
Bemærk distress inken i venstre side af billedet for at få en fornemmelse af størrelsen.
Den lille sommerfugl er lavet med et af de nye 3-i-1 stansejern fra EK Success. Den har også fået en gang alkohol ink inden den fik en tur med varmepistolen :-)


Sidste eksempel er lavet med negativ stempel fra Hero arts, stemplet med stazon. Den er lavet med en spellbinder label die.Hvis du er igang med at lege med krympeplast og panikker fordi motiverne ruller fuldstændigt ukontrolleret og du tror alt er tabt så tag det bare helt roligt - fortsæt med at varme det op, når det er krympet det som det kan så glatter det sig ud helt af sig selv :-) vi havde de sjoveste "orme"! undervejs i produktionen idag, men bare man holdt med en pincet så de ikke fløj rundt i rummet (og flyttede pincetten så den del også kunne blive krympet) så blev de faktisk helt fine til sidst :-)

/Gitte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...