torsdag den 8. december 2011

Grønt er godt for øjnene

Også selvom jeg lige denne gang har skiftet den traditionelle julegrønne ud med en lidt mere forårsgrøn. Jeg har brugt et stykke papir fra Maja Designs "Creadiemserie" nemlig stark och fri.
Den har en flot sart lysegrøn bundfarve, med et sart mønster nærmest vandmærket i.
Jeg startede med at stemple et rundt baggrundstempel fra Hero arts i en matchende grøn farve, for at bibeholde vandmærkeeffekten. Og sværte med walnut stain og black soot i kanten af papiret.

Herefter fandt jeg en rest neutral gråligt mønsterpapir fra Riddersholm Design og stemplede sommerfuglene fra dette sæt: http://gittes.dk/shop/sizzix-hero-arts-14057p.html
samt skar dem ud med de tilhørende dies på Big Shotten. Super nemt at gå til, bare sørg for lige at putte en post-it henover diesen, sådan at den ikke flytter sig, når du kører det hele gennem maskinen.

Som den sidste detalje stemplede jeg et af hobbybodens egne stempeler som tekst. Jeg brugte en olivenfarvet catseye sværte til at stemple med, men da jeg synes at aftrykket blev lige lidt for svagt, brugte jeg en spidst blyant, til at tegne bogstaverne ganske svagt op med. De gav en sød effekt, der passede godt til mønsterpapiret, der er forvejen har lidt skrift på sig.

Håber I nyder jeres december måned, og ikke er ved at blive ædt op af juletravlheden.

2 kommentarer:

  1. hvor ser det godt ud ,,, . nu vender lyset også snart tilbage, - sammen med foråret

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...