tirsdag den 4. december 2012

California Dreamin'

En morgen som denne, hvor skyerne hang lavt over bilerne i færgehavnen, er det skønt at kunne sidde og drømme om det solrige Californien.Og i dag er der præcis 37 dage til jeg rejser derover sammen med Gitte O fra design-team'et. Vi skal nemlig til det store CHA Winter Show i Anaheim.

CHA (Craft & Hobby Association) er en verdensomspændende brancheforening for hobbyproducenter/-designere/-forhandlere og to gange om året (sommer og vinter) arrangerer de et stort show , hvor producenterne/grossisterne/designerne viser produktnyhederne frem for først og fremmest detailhandlerne, så man kan se hvilke produktnyheder der kommer det næste halve års tid.

Vinterens show er fra d. 12. til 15. januar 2013 - og det varer nok ikke længe før vi begynder at kunne se sneak-peeks (smug-kig) på hvad der vil blive præsenteret denne gang.
Der plejer at dukke en masse gode links op til blogge, youtube-video'er osv. så man som scrapper kan sidde herhjemme og følge med i hvad der kommer af fristelser!!- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. Ja, sikke noget at sidde og drømme om... det kunne jeg da også godt have drømt om ;) Det bliver spændende at følge jer derover ;)

  SvarSlet
 2. Det var da heller ikke det værste at have og gå og se frem til. Er da slet ikke misundelig *G*

  SvarSlet
 3. Åhh bare det dog var mig der skulle derover ;)

  SvarSlet
 4. wauuuuw hvor er i heldige det må være som paradis

  SvarSlet
 5. Åh, kan godt forstå du glæder dig .. drøm du bare videre :)

  Smukt foto ..

  Knus :)

  SvarSlet
 6. Dejligt billede.
  Sidst i var der mødtes vi jo. :)
  Glæde mig til at se hvad du får købt med hjem til os :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...