lørdag den 22. december 2012

December Dagbog - Nye sider er tilføjet

Så fik jeg lavet lidt mere i min December Dagbog.
Da vi havde hyggeaften i butikken forleden, var vi hele 3 der sad og lavede december-dagbog samtidigt, og det var faktisk rigtig rart at sidde og udveksle idéer til hvordan man kunne gøre tingene på forskellige måder.
Her er lidt af det jeg fik lavet.
Først en side med opskriften på min mors havregrynskager. Det er bagsiden af den liste jeg tidligere viste, over de småkager som jeg forbinder med juletiden.


Og så denne side, som handler om mine favorit-julekalendere gennem årene.
I år er det "Julestjerner" på DR jeg kigger med på hver aften  -  jeg elsker alt hvad Wikke & Rasmussen laver, så det er lige en julekalender for mig!Og så har jeg lavet en side om de julekort, som jeg skulle sende i år.
Siden er ret enkel  -  og måske tilføjer jeg senere små billeder af de kort jeg har sendt (måske på en ekstra side  -  det er jo det herlige ved sådan et løsbladssystem som dette, at man bare kan bytte rundt på siderne og sætte noget mere ind hist og pist).
7 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine sider.... havde ikke lige tænkt på at lave en side med julekort. Men det er da en god idé, så den tror jeg lige bliver tilføjet til listen :-)

  SvarSlet
 2. Rigtig fine DD sider.
  Du må have en god weekend.

  SvarSlet
 3. Fine sider du har lavet til din decemberbog.

  SvarSlet
 4. Lækker siger, Gitte.

  Ha en dejlig weekend.

  SvarSlet
 5. Fine sider, utrolig du har tid med flytning af butik o.s.v. du må da være ophængt her op til jul. juleknus morkaren.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...