onsdag den 19. december 2012

Flere fotos med det nye kamera

Jeg har fået leget lidt mere med mit nye Ixus lommekamera  -  jeg skal jo lige have helt styr på indstillingerne og de forskellige muligheder.
Så her får i en stribe billeder fra i søndags, hvor tøvejret rigtig slog sig løs.

Først er der "legetøjskamera"-effekten  -  den giver spøjse farver og mørke hjørner  -  men en ret lækker effekt, faktisk. Kan godt forestille mig at man kan tage nogle rigtig lækre billeder, som er supervelegnede til at scrappe bagefter.


Disse små svampe voksede på en træstramme. Det er blitzlyset giver dem sådan en lækker farve, for vejret var ellers ret gråt og trist.


Æblet her sad og lyste op midt i alt det grå og våde (der sad vanddråber på stort set alle grenspidser på træerne).


Man skal lige vænne sig til autofokus'en i kameraet, som er lidt anderledes end i spejlreflekskameraet . . . men øvelse gør mester (og nu er jeg nok osse rimelig perfektionistisk når det kommer til fotografering, så jeg bliver ved og ved indtil jeg er tilfreds med resultatet).


Vanddråben er fotograferet helt tæt på. Læg mærke til den omvendte spejling af det røde murstenshus inde i dråben!


Jeg kan godt mærke at jeg allerede nu bliver gladere og gladere for kameraet for hvert eneste billede jeg tager med det. Så jeg er helt sikker på at jeg har fået mig en ny tro følgesvend til alle de situationer hvor jeg ikke lige kan slæbe det store kamera med.

10 kommentarer:

 1. Det simpelthen nogle fede billeder!!
  Hvad måtte du give for det kamera??

  Kan godt forstå du rigtig glad for det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gav lige omkring 1.700 kr. for det :-)

   Slet
 2. Lækre billeder, du er go' med det mekaniske øje...

  SvarSlet
 3. det er nogle rigtig gode billeder, og så længe motivet står stille er det jo bare at blive ved til det er som du vil have det - rigtig god ide at få det prøvet af

  SvarSlet
 4. SUPER lækre fotos - vild med effekten i vanddråben. Husker Cecilie engang viste noget med en julekugle på træet der også afspejlede fotografen - SJOV ide.

  SvarSlet
 5. Ja du er rigtig god med et kamera. Jeg har desværre aldrig fået øvet mig nok og interessen er nok heller ikke dertil, men jeg beundrer jer det er rigtig gode til både at se motiver og få billedet taget på den helt rigtige måde. Jeg bruger som regel min mands billeder i minialbumsne.

  SvarSlet
 6. Det slår mig da lige, er der ikke gået en fotograf tabt i dig :-) du har da virkelig sans for at fange den mindste detalje, dine billeder er rigtig gode.
  Det er jo også et meget fint kamera du har købt, jeg så det jo i går og det er altså lidt utrolig, at sådan et lille kamera kan tage så store og gode billeder, det er altså utrolig hvad de kan lave, tingene bliver mindre og mindre men bedre og bedre:-)

  SvarSlet
 7. Sjovt og spændende billeder dit kamera kan tage..det må vidst på min ønskeseddel engang :)
  Tak for kigget på dine flotte billeder.

  Fortsat god 19. december :)

  SvarSlet
 8. Du er jo en sand mester ud i fotografiets verden, og skal da lige love for at du fanger og ser selv de bitte små detaljer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ønsker mig et lille lommekamera, det lyder til at det kunne være et godt valg den du har der, men hvad er det for en ? Har også overvejet den nye som Sony har på markedet kender du den ?

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...