mandag den 10. december 2012

Min første december-dagbog

Jeg har aldrig før prøvet at lave en december-dagbog, selvom jeg har fulgt flere lave dem de sidste par år. Men i år - hvor Scrapsisters osse holder et onlinekursus i det - skulle det være.

Jeg har besluttet mig for at fylde min dagbog med både gamle minder og daglige gøremål her i december  -  både dem der er nu og dem der var. Som ikke-børnefamilie er det berænset hvor meget vi juler og har faste traditioner - og så alligevel...

Jeg har været lidt længe om at komme ud af starthullerne, men jeg har skrevet lidt tanker ned siden 1. december i et tekst-dokument.

Udover kittet fra kurset har jeg været en tur i gemmerne og finde bånd, thickers, stickers, kageforme, nissehue-brads, washitape og andet sjovt, som tilsammen med lidt nyindkøbte sager skal bruges i dagbogen.
Så når jeg nu sidder og ae'r bunken med lækre sager, så kribler det virkelig i fingrene for at komme i gang . . . . og i morgen skal jeg nok vise jer de første par sider i dagbogen!


11 kommentarer:

 1. Ja - det ser godt ud, og jeg må med skam meddele at jeg SLET ikke er kommet ud af starthullet med den decemberbog endnu...jeg har ikke 5 minutter tilovers hvor jeg kan sætte mig ned og hygge med papir, lim og saks...

  SvarSlet
 2. Jeg er godt i gang med min DD og jeg nyder at sidde med den om aftenen!
  Det er nogle lækre ting du har fundet til at supplere kittet med!

  SvarSlet
 3. Det er nogen dejlige tig du har fundet frem til at supplere med. Jeg er godt igang med min DD, og synes det er rigtig hyg'ligt at sidde med :)
  Glæder mig til at se hvordan din DD kommer til at tage form :)

  SvarSlet
 4. Ihhh, det bliver spændende at føle med... Tror lige jeg skal have en lur her til formiddag, og hvis så kroppen tillader det (tror der er noget influenza på vej), så tænker jeg også at jeg skal prøve at komme lidt igang med min December dagbog.

  SvarSlet
 5. Uhh det ser godt ud =D God fornøjelse

  SvarSlet
 6. Det bliver spændende at følge med i.

  SvarSlet
 7. Jeg forstår du er nød at sidde og aee bunken, rigtig god fornøjelse når du nu går igang, jeg glæder mig også til at se hvad du laver. knus morkaren.

  SvarSlet
 8. Det ser spændende ud. Glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
 9. Det ser lækkert og inspirerende ud!
  Mit dagbogsprojekt er ligesom gledet ud i sneen ;D

  Skidt pyt .. der kommer nok en jul mere :)

  God fornøjelse med de fine sager, - glæder mig til at følge med :)

  Knus :)

  SvarSlet
 10. Alle de skønne ting du har fundet.
  Glæder mig til at se hvad du får lavet.

  SvarSlet
 11. smukke ting du har fundet frem, jeg er ikke nået længere end forsiden :)

  rigtig god 10 december.
  knusss

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...