torsdag den 3. april 2014

Chalkboard Card.

Skrevet af Karina Beck 

Jeg har lavet et meget enkelt kort i dag. Mit ønske var, at lave et kort med Chalkboard teknikken. Det ses desværre ikke så tydeligt her, mere i virkeligheden.
De søde stempler jeg har brugt er Critters In The Forest fra Lawn Fawn. Jeg har embosset figurerne. Papiret jeg har brugt er mit ynglingspapir fra Hero Art. Det er hvidt indeni. Når jeg embosser bruger jeg altid mit embossing tool, så der kun kommer emossing der, hvor jeg ønsker det. Den hvide kant har jeg lavet med en hvid Signo pen.
 

God forårsdag til jer allesammen.
Karina

6 kommentarer:

 1. Rigtig sødt kort men blev ikke ret meget kloger på det embossing tool... kunne man få den på dansk... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når bruger børsten med det fine løse pudder på sit karton FØR man stempler, så hænger der ikke embossingpulver ved uden for motivet, dvs. at man undgår alle de små ekstra prikker og klatter, som ellers kan komme, hvis pulveret hænger ved pga. f.eks. statisk elektricitet eller fedtefingre ;-)

   Slet
 2. Rigtig søde motiver du har brugt og ja jeg kan kun tilslutte mig brugen af embossingpuden, den har godt nok reddet mange projekter for mig også, siden jeg fik den. Den er guld værd.

  SvarSlet
 3. Lawn Fawn stempler er bare dejlige! Jeg ville ønske jeg havde råd til dem alle, det er svært at skulle vælge mellem alt det nuttede. Det er i hvert fald et sødt og enkelt kort :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare en sjov effekt det giver, flot

  SvarSlet
 5. Jeg er ikke særlig god til at embosse, men med det udstyr du henviser til, ville det måske hjælpe. Har aldrig hørt om det før.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...