mandag den 28. april 2014

Tags med Tim Holtz teknikker - #3

Skrevet af: Gitte Grønfeldt

Sidste tag fra forrige uges kursus kan vel nærmest kaldes "Tim Holtz meets Hero Arts". Her er nemlig brugt stempel samt embossing folder i Hero Arts designs.


Stemplet med mælkebøtten (Dandelion) er sværtet i tre forskellige farver Distress Ink og derefter mist'et med vand, så farverne flyder let sammen og bliver helt akvarel-agtige, når man bagefter stempler motivet på Watercolor karton.
Bagefter er kanterne sværtet for at indramme motivet.

Manila tag'et er farvet med Distress Ink Pads trykket ud på et craft sheet og mistet med vand. Herefter kan tag'et køres rundt i farven og danne spændende marmorede mønstre. Hvis man gøre det i flere omgange og tørrer med Heat Gun'en indimellem, så giver det lækre lag-på-lag effekter.


Kartonen bagved er ColorCore Kraft karton, som har været igennem en embossingfolder først og derefter slebet med sandpapir, så det lyse karton indeni kommer frem.
Bagefter er kanterne sværtet med Distress Ink.


Banneret er stemplet og klippet ud i hånden for at give et ikke for pænt udseende, så det kan matche med resten af tag'et. Enderne på banneren er foldet ind og der er sat skumpuder under teksten for at holde den fri af baggrunden.


Pilen er skåret i chipboard, sværtet, mist'et med vand og da den var tør har den fået Glossy Accent ovenpå.


3 kommentarer:

  1. Også et lækkert tag - og endnu en tak fordi du deler :-)

    SvarSlet
  2. Sejt...synd at jeg ikke "grisser"...for nu kunne jeg måske blive fristet til at få snavsede fingre :-)

    SvarSlet
  3. Endnu et super fedt tag her Gitte. Jeg er blevet ret vild med at bruge Glossy Accent selv, det gi´r altså bare en fed effekt, når man godt kan li lidt glimmer he he

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...