fredag den 11. april 2014

En lille æske

Skrevet af Jytte

Jeg synes, der ligesom er gået en trend i de lækre punch boards fra We R Memory Keepers - og det er bestemt ikke uden grund. Jeg har købt et Envelope Punch Board, som jo egentlig er beregnet til at lave kuverter med, men.... wauw ... det kan altså bruges til mange andre, lækre kreationer. På nettet kan du finde mange, skønne tuts og idéer til, hvad du kan bruge dit Envelope Punch Board til.

Jeg har lavet en lille æske, tutten fandt jeg her.


Jeg har pyntet med papir fra Graphic 45, Sweet Sentiments. Jeg har klippet mig et par skabeloner til mønsterpapiret, så det er lettere at pynte næste gang, jeg får lyst til at lave en æske. Jeg har valgt at lukke min æske med et stykke bånd, som sidder fast omme på bagsiden, gemt under mønsterpapiret.

Æsken kunne fint bruges som værtindegave med et par hjemmelavede kort i. Måske med hjemmelavede kuverter til.

Ha' en dejlig og kreativ dag.

Jytte :)


5 kommentarer:

 1. Fantastisk æske. Flotte farver! Hvem ville ikke elske at få den i gave med kort i. Hvid jeg var den heldige ville jeg bare ikke nænne at bruge kortene :)

  SvarSlet
 2. Som altid kanon flot Jytte. Jeg er helt enig med det envelope board, jeg er også bare super glad for mit, og man kan godt nok lave mange virkelig fede ting med det. Og hvor smart tænkt, at lave skabeloner til pyntelagene også, den idé må jeg vist lige "låne"
  Há en rigtig god week-end alle sammen.

  SvarSlet
 3. Uha, den æske, og i det skønne papir, er i den grad toppen, knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Æsken er bare så lækker.
  Smukt papir du han dekoreret den med.
  Jeg er også super glad for min envenlupe punch board, jeg bruger min hver gang jeg skal runde hjørner.

  SvarSlet
 5. Jeg bliver vist snart nødt til at købe det board, den kan godt nok lave mange sjove ting. sikke nogle skønne farver der er på de æske.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...