torsdag den 24. april 2014

Konfirmationskort i vintage

Skrevet af Jytte

I dag vil jer vise jer et konfirmationskort i vintage. Fyldt med små detaljer og mange lag. Et kort, som tager nogle timer at lave, men som bare er såååå hyggeligt at sidde med.


Fremgangsmåden til kortet har jeg fundet på Youtube, dog har jeg tilpasset målene en smule. Du skal bruge et stykke karton på 14x21 cm, som du scorer og folder ved 7 cm . og et stykke karton på 12x12 cm, som du scorer og folder på midten. Jeg scorer for at undgå at foldekanterne "sprækker".


Her kan du se, hvordan de 2 stykker er sat sammen til et kort.
Kortet lukkes med skjulte magneter. Husk at placere magneterne, før du dekorerer med mønsterpapir.

Jeg har dekoreret med mønsterpapir på alle de hvide flader (også bagpå). Det giver et utrolig lækkert kort at røre ved. Måske mere vigtigt for os papirnørder end for andre :)

For mig er vintage = masser af pynt og lag på lag. Her et par nærbilleder af lag-på-lag på kortet.Jeg har bl.a. brugt papir og motiv fra Pion Design , Prima Mini Swirl, smukke hjørner fra Wycinanka Chipboard, et par danske stempler, små magneter og andet godt, som jeg fandt i gemmerne.

Ha' en dejlig og kreativ dag.

Jytte :)

4 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt Jytte.
  Og med mange lækre detaljer♡

  SvarSlet
 2. WAUW hvor er det bare flot Jytte, helt perfekt.

  SvarSlet
 3. Smuuuukt kort!
  Ønsker en dejlig torsdag.
  Kh. Anette

  SvarSlet
 4. Ja, Jytte du er bare så skrap ti vintage, og dit kort er langt flottere end det på YOUTUBE, både pynt og farver er vidunderlige. knus morkaren.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...