søndag den 24. juli 2011

Leg med masker, distress, cracle paint m.m

Jeg føler selv at jeg er blevet bedre til at udfordre mig selv, at komme udover den grænse jeg normalt har når jeg laver kort - og idag har jeg så gjort det igen. Jeg sidder ofte og er lidt i tvivl om resultatet når jeg er færdig med den slags projekter - fik jeg det ud af det som jeg gerne ville? er det pænt? og det gør jeg da også denne gang, men en ting er sikkert; det var sjovt :-)
Dette kort er et forsøg på at lave et lidt anderledes maskulint kort, noget jeg syntes er meget svært. Basen er ensfarvet brunt karton hvor jeg har brugt en 6X6" maske med ure for at lave "baggrundspapir. Som det næste tog jeg et par sider fra en gammel bog, rev dem godt i kanterne og gav dem mørkt brun ink for at give dem et endnu mere distressed udseende.
Blomsten er lavet af 8 retro flowers i 3 forskellige størrelser, udstanset i samme gamle bog. Herefter er de krøllet godt sammen og har fået en gang walnut ink på spray. Tandhjulet er chipboard der har fået en gang distress ink hvorefter jeg snørrede floss omkring og bandt en lille bil charm på. Samme behandling fik den lille swirl der titer ud under blomsten.
Manden med paraplyen har fået en gang cracle paint i farven vintage photo, og efterfølgende en gang  distress ink i farven wallnut stain (for at fremhæve krakkeleringerne)
Tak fordi du kiggede med, håber du måske fik lyst til at bryde lidt grænser og prøve noget nyt - det er ikke sikkert det bliver verdens smukkeste projekt men du har det med garanti sjovt mens du griser løs og laver det :-)

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...