mandag den 11. juli 2011

Maja design skærgårdsliv

I dag har jeg lavet et kort med de lækre papirer fra Maja design "skærgårdsliv". Papirerne fåes i små stacks i 6 x 6 og er super nemme at bruge til kort, og da de er så dejlige sommerlige i deres motiver er de jo et oplagt valg til sommerens fødselsdage. Her har jeg lavet et kort til en 60 års fødselsdag.Alle kanterne er sværtet med distress ink "stormy sky" og jeg har stemplet kompasstempelet fra Tim Holtz i hjørnet for at bryde fladerne lidt.


I højre hjørne har jeg lavet en blomstercollage af forskellige typer blomster, suppleret med en perlesnor og små sommerfulge stanset ud i blåt karton. Samme farvet som selve kortet er foldet af. Derudover har jeg brugt en rest af en say-it-in-pearls-swirl fra Prima i grå.


Jeg har brugt blåt bånd med teksten tillykke, der gør det ud for et sentiment i det her tilfælde og sat prima stickers på som navn.
Her er et close-up af navnet og båndet jeg har brugt.
Her ses blomster-collagen og lidt af perlerne. Jeg starter altid med først at placere nogle store roser/blomster og derefter sætter jeg så de små roser i matchende farver rundt om og bygger på denne måde min collage op.Håber I har fået mod på at bruge skærgårdsliv til sommerens projekter. God fornøjelse!

1 kommentar:

  1. WAUW virkelig flot arbejde, det ser pragtfuldt ud, det er sikkert og vist. Så vidunderligee papirer du har brugt her. Fantastisk project.
    Há en vidunderlig dag.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...