lørdag den 31. marts 2012

Maja Design

Jeg har en tendens til at invistere i aaaaaaaaalt for meget papir.. er der nogen, der kender det? Jeg er så glad for alt det nye, men nogen gange tror jeg at man skal tvinge sig selv tilbage til lidt af det gamle.

Her har jeg brugt et ældre (altså et par sæsoner ;-) papir fra Maja Design. Jeg ville gerne prøve at fremhæve de smukke grønne blade, i stedet for de blå blomster, så mit tilbehør blev hovedsageligt i de grønne nuancer. Jeg har igen haft gang i Big shotten og spellbinders.. denne gang er det labels 10, som er blevet placeret vandret. De minder mig på en eller anden måde om eventyrsspejle, når de er lodret.. hmm.. et var vist et lille sidespring.

Bogstaverne er helt nye og er egentligt lavet til at match papirerne fra Nature Garden (Prima). Den ene halvdel af bogstaverne er sorte, men den anden halvdel er turkise og man får sindsygt mange for pengene på hvert ark. Jeg kan absolut anbefale dem.

Perleborden under teksten er helt nye i butikken. Man får 50 cm selvklæbende perlebord for 25 kr, og de får i flere varianter. Her er det "natural" udgaven jeg har brugt. De små hvide blomster har hver fået en klar rhinesten i midten og supplerer det lidt gammeldags mønster i papiret fint.
Jeg har også brugt en lysegrøn blonde. De koster 10 kr pr meter og fåes i flere smukke pastelfarver (lyserød, lyseblå, beige, lilla og grøn mener jeg). På kanten har jeg igen brugt en border punch fra Martha Steward. Det giver en fin kant, der matcher det vintage-stilede kort.

6 kommentarer:

 1. Kan man få for meget papir? Maja Design er lækkert, er selv faldet for det, så det er sjovt at se noget der er et par sæsoner gammelt.

  Rigtig sødt kort.

  SvarSlet
 2. aj man kan ALDRIG få for meget papir eller lign. og det er da fedt at bruge de "gamle" sager osse. dit kort er super sødt så fortsæt bare

  SvarSlet
 3. For meget papir..?? Neeej... Ikke før at
  vi ikke kan gå på gulvet for bunker af papir vi vælter over.. Tihihi..
  JEg synes det fedt at have meget papir at vælge imellem.. også selvom jeg ikke får brugt så meget af det tihi...

  Rigtig god weekend :)

  SvarSlet
 4. For meget papir, aner ikke hva' du snakker ok - man kan da ikke ha for meget papir...... jeg har papir jeg ikke nænner at bruge..... men et dejligt kort du har lavet....

  SvarSlet
 5. Ja, jeg siger også det er svært at få for meget, men jo mere man har jo mer vil man have, men sødt kort til faster Eva, hun bliver da glad. knus morkaren.

  SvarSlet
 6. Rigtig lækkert kort du har lavet - og nej man kan da ikke have for meget papir

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...