torsdag den 5. september 2013

Pinterest

Jeg er blevet stor fan af at bruge Pinterest til at skaffe inspiration til kort og andre kreative projekter. Skitsen til dette kort kommer netop også derfra.
Jeg kan godt lide den lidt enkle opsætning.Papiret er fra Prima Marketing og jeg har brugt forskelligt pynt i cirklerne. To veneer (træ) figurer som er blevet sværtet, en stofbeklædt brad, blomster og en træknap (også fra PM) der har fået et stykke twine bundet igennem sig. Farverne er holdt i rosa og grønt og er meget romantiske. Jeg har valgt at lave kortet uden tekst, da det en gang i mellem kan være en fordel at have kort liggende, der kan gå til alle anledninger.
Cirklerne er skåret ud på Bigshotten og jeg har brugt to forskellige runde spellbinders som dies.
I kan se hobbybodens udvalg af spellbinders her.

6 kommentarer:

 1. årh ja det ser super ud og pinterest er jo god at hente inspiration fra. jeg har lavet julekort og linket til dig med lidt. hav en dejlig dag

  SvarSlet
 2. Hvor er det et sødt kort Jane, og det minder en del om de Inchie korts vi alle lavede hele tiden for et par år siden, men hvor er det en god måde igen at få brugt op af alle de små rester, man altid får af alt muligt, både papir og tilbehør, og det er rigtig flot og som su selv siger, kan det bruges til enhver lejlighed. Super flot arbejde igen.

  SvarSlet
 3. Tillykke med den lille pige. Flot kort.

  SvarSlet
 4. Dejligt kort, der netop med den enkle opsætning og uden tekst, kan bruges til lidt af hvert. Hmmm,- jeg burde få lavet et lille lager af den slags. Tak for inspirationen og ha' en skøn dag.
  Kh. Anette

  SvarSlet
 5. Skønt kort, Jane!! - og STORT tillykke med den smukke, lille pige :)

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med din lille Pige. Det er et flot kort.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...