tirsdag den 11. oktober 2011

Dåse-leg og embossing-folder brugt som stempel

På Scrapsisters Bloggen viste Hjørdis engang sidste år, hvordan hun brugte embossing folderne med sværte i (http://scrapsisters.blogspot.com/2010/09/how-to-med-embossing-folders.html).
Det måtte jeg da osse lige prøve - men jeg valgte IKKE at køre folderen igennem Big Shot'en, men trykkede blot pladerne sammen med hånden (så kartonen ikke blev præget, men blot fik aftryk af sværten).

Og så har jeg leget dåse-leg - den metalfarvede cirkel med stemplet er nemlig et stykke metal klippet ud af en tømt og skyllet sodavandsdåse. Jeg har stanset ud med et almindeligt scallop circle stansejern, og bagefter har jeg embosset den i Big Shot med en embossingfolder med prikker. Til sidste har jeg stemplet teksten på med sort Staz-On sværte, som er rigtig god til den slags blanke overflader.
Idéen med at bruge en dåse, stammer i øvrigt også fra den altid så kreative Hjørdis: http://disses-blog.blogspot.com/2011/08/daseblomst-og-sandpapir.html

Det fantastisk flotte grønne papir med diskret spindelvævsmotiv er i øvrigt fra denne papirserie fra Moxxie: http://gittes.dk/shop/search-1.html?keyword=midnight+dreary hvor det er bagsiden af arket med apoteker-flaskerne.

3 kommentarer:

  1. Virkelig sjovt at se teknikkerne brugt på en ny måde ! Sødt kort og lækkert grønt papirdesign :0)
    Ha' en fortsat dejlig dag !
    Hjørdis

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...