lørdag den 22. oktober 2011

Derfor har der været stille på bloggen...

Flere af jer har måske bemærket, at der har været helt stille her på bloggen i den seneste uges tid?
Det er der selvfølgelig en grund til (eller rettere sagt flere, og den anden grund skal jeg også nok fortælle om inden længe!). Men én af grundene er, at jeg har været på en uges kursus i Digital Fotografi på Samsø Højskole.
Det er jo altid skønt at få lov til at fordybe sig i en af sine yndlingsbeskæftigelser i en hel uge  -  og når man så samtidig lærer en masse nyt om fotografering, så er det jo en ren win-win-situation.

Vi har været langt omkring på kurset  -  lige fra de helt basale indstillinger på kameraet, over billedkomposition og optageteknikker, til billedbehandling i Photoshop Elements, hvor vi har lært en masse om at redde de fotos, der måske ikke blev helt som forventet  -  eller hvordan man kan gøre gode billeder perfekte.

Fotografi er en spændende hobby  -  og så er den jo så praktisk, at man kan kombinere den med sin anden yndlingshobby - Scrapbooking!

3 kommentarer:

 1. Smukke, smukke billeder, Gitte!!!
  Glæder mig til at høre den anden grund til at bloggen er lidt mere stille end normalt!
  Lisbeth Z

  SvarSlet
 2. Puha...misundelse er en rigtig grim ting....:)
  Hold op du har fået taget nogle smukke billeder...det MÅ have været rigtig sjovt kursus...:) Det bliver spændende at følge med når der kommer flere billeder :)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 3. Fantastiske billeder. Dejligt når 2 skønne ting kan kombineres.
  KH 10na

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...