tirsdag den 25. oktober 2011

Flytteplaner...


Mange af jer bloglæsere har sikkert allerede hørt rygtet via diverse scrap-forums og/eller via facebook  -  men ellers kommer nyheden her for en god ordens skyld (som er den anden grund til at der har været lidt stille på bloggen på det seneste).
I løbet af november lukker vi butikken på Samsø ned og flytter hele varelageret til Odder, hvor vi åbner butik 1. december.
Det er en idé som har været længe undervejs, og da det (i vores øjne) perfekte lokale med den helt rigtige beliggenhed dukkede op, så tog vi en hurtig beslutning og slog til.

Sidste åbningsdag på Samsø bliver derfor torsdag d. 17. november. Herefter vil det kun være mulig at afhente bestilte varer (via telefon eller webshop)  -  men vi bliver skam boende på Samsø.

Åbningstiderne i Odder er endnu ikke sat helt fast, men der bliver formentlig åbent alle dage fra mandag til lørdag frem til jul, så julegaveindkøbene kan klares.

 


5 kommentarer:

 1. Du forstår da at overraske Gitte, men god flytning og held og lykke med det nye sted, flytter i boligen med? og hvad med dit gode arbejde? der sker sku noget ovre på samsø. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Uha det lyder jo bare rar at I kommer til fastlandet - så kan man jo nemmere lige "suse forbi", selvom man bor i Aalborg :D
  ..og alt mulig held og lykke med flytning af butikken og det hele :)

  SvarSlet
 3. Ja, vi har jo opdaget, at der sker noget nyt !
  Jeg kan kun være glad, for en tur til Odder er mere overkommelig, end en tur til Samsø.
  Held og lykke med flytningen og den ny butik - eller rettere: God arbejdslyst!

  SvarSlet
 4. TILLYKKE med de nye lokaler, hvor bliver det spændene!
  Stopper du på højskolen?

  SvarSlet
 5. Tillykke med det nye sted. Det bliver spændende. Held og lykke med flytningen af butikken.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...