mandag den 14. maj 2012

”Farv selv” kort


Jeg vil lige hurtigt introducere mig selv, for jeg er i denne uge gæste designer her på bloggen. Mit navn er Heidi, jeg er 21 år gammel og læser til tandlæge. Når jeg ind i mellem holder fri fra bøgerne, bruger jeg meget tid på at være kreativ. Min kære svigermor, Gitte Ottosen, der er en af de faste designere her på bloggen, har udvidet min kreative side med scrapbooking og kort. Jeg har nu lavet kort i 5 måneder og er i dag godt i gang med at finde min ”egen” stil inden for scrap verdenen. Hvis I bliver lidt interesserede I hvad jeg ellers laver, kan I se de fleste ting på min blog.
Jeg håber I vil nyde de ting jeg vil vise i denne uge :-) Og nu tilbage til kortet!

Da jeg kender en lille pige der snart har fødselsdag, kunne jeg lige få prøvet denne sjove idé. Jeg har lavet et ”farv selv” kort, som jeg mener er velegnet til børn. Motivet kunne være et hvilket som helst stemplet på noget hvidt karton, her blev jeg dog nødt til at printe et ud, da pigen er vild med heste og jeg ikke har et heste stempel.


Kortet er lavet i mørke lilla karton, med en lys lilla ramme under stempel motivet og teksten. Midt i bunden af kortede lavede jeg et lille hul, hvor i jeg, igennem noget bånd, satte en blomster brad. På den måde sidder båndet fast på kortet når sløjfen åbnes og farveblyanterne fjernes (og det grisser ikke lige så meget som lim). Så blev båndet ellers bare bundet omkring farveblyanterne, der er nogle billige, små nogle, også var det kort færdigt.

Mange hilsner Heidi :-)

4 kommentarer:

 1. Rigtig sødt kort og kanon ide, kunne være man skulle prøve den en dag, der skal laves børnekort i den rette alder :-)

  SvarSlet
 2. Det var da en super god ide.. et rigtig sødt kort :-)

  SvarSlet
 3. hej heidi det er et super lækkert børne kort og ideen er gemt til senere.. skal hilse fra Oggy og fortælle at den idag er hjemkommet med en solsort som den mente den lige kunne spise her til middag... klem mette

  SvarSlet
 4. Mange tak skal I have. Pigen bliver 5 år og elsker lyserød og lilla, så jeg synes kortet rammer plet :-)
  Mette: Tak for den fine (og lidt ad'er) hilsen. Du må endelig hilsne igen, også til resten af familien ;-) Tak fordi I har givet hende sådan et fantastisk katte liv!
  Knus

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...