lørdag den 26. maj 2012

Farvel . . . og goddag . . .

Som mange af bloglæserne forhåbentlig allerede er klar over, så har Hobbyboden's Designteam deres egen tumpleplads på DT-bloggen her: http://hobbyboden-dt.blogspot.com/

Indtil nu har design-team'et bestået af fire medlemmer, Anne, Gitte, Karina og Jane  -  men af forskellige årsager har Anne valgt at trække sig som DT-medlem.
Jeg vil i den forbindelse gerne takke Anne for en super indsats i teamet i den forgangne tid  -  både i form af hendes måde at være på og hendes altid inspirerende blogindlæg, hvor hun har vist masser af projekter i sædvanlig elegant og gennemført stil  -  men også en stor tak til Anne for hjælp på messer og conventions rundt omkring.

Nu hvor vi så mangler et medlem af team'et, har jeg i samråd med de resterende DT-medlemmer besluttet at vi i tiden fremover med jævne mellemrum vil præsentere forskellige gæstedesignere på DT-bloggen.

Første gæst - Heidi - har allerede haft sin debut på bloggen, og gik du glip af hendes friske og sprudlende tilgang til kortene, så ligger de jo heldigvis på bloggen endnu, bl.a. dette skønne fødselsdagskort: http://hobbyboden-dt.blogspot.com/2012/05/farv-selv-kort.html

Vi har allerede flere spændende gæste-designere på bedding, for der er så utroligt mange dygtige scrappere, kortmagere og papirnussere blandt Hobbyboden's kunder, og jeg glæder mig meget til med tiden at præsentere jer for dem på dt-bloggen.

Her er i øvrigt en rigtig sød lille ting, som en af mine dygtige kunder forærede mig forleden dag:


Den skønne metalbil er lavet ved at klæbe aluminiumstape (fås i byggemarkeder) på karton, og herefter stanse ud og embosse den på BigShotten med en die fra Marianne Design. Til sidst har bilen fået lidt sort akrylmaling gnedet ned i fordybingerne for at give den et ældet udseende.
Den sjove let ridsede overflade i overfladerne er rent faktisk kommet af at metalsiden har vendt mod en meget slidt/ridset skæreplade i Bigshotten, så her er det rent faktisk en fordel at pladerne er lidt slidte.

4 kommentarer:

 1. Wauw den bil er da for fed! Nu er man vel så nødt til også at have fat i den die - haha. God Pinse.

  SvarSlet
 2. Super fed bil, hmmm hvorfor har jeg dog ikke tænkt på at bruge metalfolie til den die, har prøvet med metalkarton. Det må prøves en dag, tak for tippet.
  Rigtig god Pinse

  SvarSlet
 3. Tusind tak for den meget ros af bilen, bliver helt rød i hovedet.
  Jeg kan snart ikke lave et kort uden at jeg sætter noget "gamelt" sølv på ( alufolie med sort aktyl maling på )
  En lille ide prøv at satte alufolie på et stykke karton ,læg det i en embrossing folder, og kør den igennem big shot. Giv det en gang sort akryl maling, lad det tørrer lidt og så pusse det meste af igen. (hvis der kommer for meget maling af, så giv det en omgang maling mere)Det er en sjov måde at lave noget unik på. God fornøjelse Mvh Jette Jensen

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...