tirsdag den 22. maj 2012

Kiss for the sun

I går havde jeg brugt et sødt lille tekststempel fra clear stamp sættet "a kiss for the sun" fra Hero arts. I dag vil jeg så vise, hvordan jeg har brugt hovedmotiverne fra selve sættet.
Det første kort er et konfirmationskort. Min bonus-nevø skulle konfirmeres og han ønskede jeg en masse tøj. Så jeg besluttede mig for at det skulle han da have, og det kunne være rigtig sjovt at hænge det hele på en tøjsnor. Jeg har brugt sky-dies fra MFT og twine på kortet til at danne en rigtig tørresnor. Selve tøjet har jeg stemplet på Echo park papir, der var rigtig glad og sommerligt i farverne. Selve solen har jeg stemplet på det blå baggrundspapir og så igen på en gul rest. Så klippede jeg kun den gule cirkel ud og har jeg limet den oven på stemplet på baggrundspapiret. Det giver en rigtig sød effekt, synes jeg.

Her kan I så se selve tørresnoren. Jeg havde hængt et par dametrusser på, med en lille tag, hvorpå der stod UPS! Min bonus-nevø er en sjov knægt.. så det faldt i god jord. Og han blev rigtig glad for hele gaven.

Men men men.. jeg havde selvfølgelig stemplet alt for meget "tøj" fra sættet, så derfor lavede jeg lige dette kort med resterne. Samme fremgangsmåde, men denne gang har jeg brugt et sizzix og hero arts sæt til at lave rammen med, hvorpå teksten står. I de små blomster har jeg sat små rhinesten og solen er stemplet efter sammen teknik, som det første kort.
Håber I alle har fået gang i sommerkortene rundt omkring.. jeg nyder det i hvert fald.

6 kommentarer:

 1. Lækkert stempel, det må jeg vist kigge lidt nærmere på :)...superlækre kort med dejlige farver - lyser af sommer :)

  SvarSlet
 2. Super lækre kort - og sjov ide med de der dametrusser.. he he ... :) ... Knus fra Hanneby

  SvarSlet
 3. Super søde kort - og en god ide med tøjsnoren både på kort og i virkligheden. Ja, det giver mig rigtig lyst til at lave lidt sommerkort, vejret er jo også til det.

  SvarSlet
 4. Jeg elsker også bare det stempelsæt..
  Har allerede brugt det flere gange.. Det så fint og sødt og der er så mange muligheder i det :)
  Der mangler bare en bodystock :)

  Rigtig søde kort du har fået lavet med det..

  Fortsat dejlig sommerdag..

  SvarSlet
 5. det er da for fedt med det stempelsæt ;)
  Flot kort i dejlige farver

  SvarSlet
 6. Rigtig søde kort du har fået lavet

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...