søndag den 27. maj 2012

Et bryllupskort

Jeg har i sidste uge også været igang med en sangskjuler og et bryllupskort. Herover ser I kortet, som jeg har lavet et en serie fra Inkido kaldet springtime og papiret hedder springtime No 1.
Det er sådan et rigtigt lækkert papir, der er delt i fire 6*6 store felter med hvert deres matchende mønster. Skitsen er rimelig enkelt og jeg har brugt den før. I nederste venstre hjørne har jeg lavet en blomsterklynge.. det må jo gerne være lidt luksus, når det nu er til et bryllup.Sangskjuleren er også lavet med Inkidopapir, dog en serie, der desværre er udgået. Samme opskrift som kortet. Masser af bling, blomster, sommerfugle og perler skaber en luksuriøs stemning og falder forhåbentligt i god jord til bryllupet.

For at fremhæve kuffert-ideen har jeg lavet et lille tag af resterne af papiret fra kufferten. Det giver jeg god effekt at have som vedhæng. Alle kanterne er sværtet med tumbled glass distress ink og fremhæver de blå kanter på en diskret måde. Håber I alle har haft en god uge.. kan næsten ikke forstå at det allerede i mandag i morgen.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...